Sitemap Kvistholm

Forside

Forside Kvistholm – Velkommen til Kvistholm Mor&Barn og Kvistholm Familie. Kvistholm Mor&Barn er et døgndækket observationshjem i naturskønne, trygge rammer. Under Kvistholm Familie tilbyder vi en lang række konsulentydelser for familier, børn, unge og voksne.

Familiehjem

Kvistholm Familiehjem – Et døgndækket observationshjem, hvor der tilbydes familieophold til forældre med børn i alderen 0-6 år. Familiehjemmet ligger i det skønneste naturområde med heste og får. Vi er certificeret i ADBB og i neuroaffektiv udviklingspsykologi.

Fysiske rammer – Beliggende ved Vig i Odsherred i naturskønne omgivelser. Vi har plads til to familier, hvor familien har sin egen lejlighed med en fin stue og et hyggeligt soveværelse. Se faciliteter i huset.

Personale – Hos Kvistholm har vi veluddannet personale. Blandt fagligheder har vi socialpædagoger, småbørnskonsulenter, psykoterapeuter, familiebehandlere og psykomotorisk terapeuter. Vi er tillige certificeret i ADBB og neuroaffektiv udviklingspsykologi.

Konsulentydelser

Konsulentydelser – Hos Kvistholm tilbyder vi en lang række af konsulentydelser, der godkendt jf Barnets Lov og Serviceloven. Til familier, børn, unge og voksne. Der kan være tale om udfordringer af social, psykisk og fysisk art. Vi hjælper med faglig støtte, rådgivning og vi kan understøtte mestringsforløb med mere.

Ydelser til familier

Ydelser til Familier – Vi tilbyder mangefacetteret støtte til familier, børn og unge. Under familiebehandling hos Kvistholm får familierne ud fra behov rådgivning, behandling, aflastning og støtte til hensigtsmæssig samvær, adfærd og til mestring og lignende. Vi har også ledsagerordning ved nedsat funktionsevne.

Rådgivnings- og Afdækningsforløb §30  – Kvistholm Familie tilbyder familierådgivning og afklaringsforløb efter Barnets Lov § 30.1.1, 3 eller 4. Familierådgivning kan være, hvis en familie står i en svær situation og brug for rådgivning og støtte. Vi tilbyder afklaringsforløb med en afdækning af familiens udfordringer.