Ydelser til familier

Kvistholm Familie tilbyder familiebehandling med mangefacetteret støtte til familier, børn og unge. Vi tilbyder en lang række af ydelser jf. Barnets Lov og Serviceloven.

Der er intet vi hellere vil, end at give børnene en tryg opvækst præget af kærlighed og omsorg.

Nogle gange kan en familie, eller en ung, have brug for et kærligt skub i den rigtige retning. Andre gange er en familie kommet så langt ud at de ikke længere kan bunde. Det kan også være at mor og far ikke selv har oplevet at have en tryg barndom, og derfor har brug for at lære hvordan de selv møder deres barn på en hensigtsmæssig måde.

Det bedste er, hvis et barn eller en ung kan blive hjemme hos sine forældre og ingen familier er ens. Derfor tilbyder vi også en bred pallette af muligheder, så vi kan tilbyde de bedste løsninger.

Læs mere om vores familiebehandling i form af rådgivning, behandling, aflastning og støtte til familier, børn og unge i nedenstående menu.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser er du meget velkommen til at kontakte os.

Hos Kvistholm Familie har vi en anerkendende og helhedsorienteret tilgang med fokus på tillid, nærvær og at blive mødt som den man er, og som ekspert i eget liv. Kvistholms familiebehandlere har en høj faglighed, som løbende opkvalificeres med den nyeste viden. Vores faglige fundament hviler på, at vi sikrer en sammenhængende og målrettet indsats til borgerne med objektive beskrivelser og gode faglige vurderinger.

Kvistholm består af to afdelinger:

  • Kvistholm Mor & Barn, som er et døgndækket familiehjem, der akut eller planlagt tager imod enlige eller par med børn i alderen 0-6 år.
  • Kvistholm Familie, som tilbyder en lang række af ydelser jf. Barnets Lov og Serviceloven.

Kontakt os:

Tlf. +45 71 10 28 05 eller mail kontakt@kvistholmmorbarn.dk